Badrumsinredning

Hos oss hittar du allt inom kakel, klinker och mosaik när du står inför en badrumsrenovering

När du står inför en badrumsrenovering är det oss på Norrkakel du ska vända dig till. Vårt sortiment består av en stor variation av alternativ som passar alla behov och smaker från några av de främsta leverantörerna. Dessutom har vi allt som kan tänkas behövas bakom ytskiktet, inklusive tätskikt och våtrumsskivor. Men även andra behövliga produkter, verktyg och tillbehör för plattsättning, målning och murning. Låt oss berätta mer om vad vi kan göra för dig.


Varför du ska vända dig till Norrkakel när du ska renovera badrummet

Vi är ett kreativt gäng som är lyhörda inför dina behov. Att hjälpa dig att hitta rätt, tänka annorlunda och lotsa dig till den bästa investeringen i materialväg när du ska renovera ditt badrum är vad vi finns här för.
Vi erbjuder ett omfattande sortiment med ett stort urval av kakel, klinker och mosaik i olika färger, storlekar och stilar. Kort och gott – vi har något för alla smaker.
Vi har valt att bara erbjuda kakel, klinker och mosaik från marknadens ledande leverantörer som är progressiva och moderna, vilket gör att de passar utmärkt in i vårt koncept.
Vi har lång erfarenhet och branschkoll. Tillsammans ser vi alltid till att ta fram det bästa alternativet vad gäller kvalité och stil.
Vi kan alltid tipsa om och förmedla den rätta hantverkaren för badrumsrenovering om behovet skulle finnas.

Besök oss och berätta mer om dina behov

Besök oss gärna i vår butik och berätta mer om dina behov. Utefter det kan vi rekommendera vad vi tror är bäst för dig. Varmt välkommen!