Softstep

Vinylgolv

Softstep premiumgolv

Den nya generationens vinylgolv här! Tack vare SOFTSTEP tar nu vinylgolvet ett stort steg in framtiden. Golvet har med hjälp av ny teknologi fått förbättrade egenskaper som gör det 10 gånger med formstabilt, 100%* vattentåligt, otroligt slitstarkt. SOFTSTEP är dessutom otroligt enkelt att lägga själv och det lämnas alltid 20 års garanti mot fabrikationsfel vid normal användning i hemmiljö.

Det populära golvet finns i sex naturtrogna utseenden och du kan köpa samtliga varianter direkt hos oss på Norrkakel i Östersund. Längre ner på sidan hittar du samtliga golvmodeller men du är även varmt välkommen in i vår butik för att titta närmare på dem.

Slitstarkt

Enkel installation

20 års garanti

Vill du ha ett golv som är vänligare mot miljön?

SOFTSTEP är vinylgolvet som genom sin långa livslängd är ett vänligare alternativ för miljön än många andra och golvet är dessutom fri från ftalater. Vill du också välja rätt golv för framtiden? Kontakta eller besök oss idag!

Utföranden

Ek natur

Fjällgrå

Ljusgrå

Mellangrå

Mörkgrå

Softstep rökt ek

Rökt ek

Vit

Vitkalkad ek

Vill du veta mer om Softstep vinylgolv? 

* Tänk på att golvet inte garanterat kan hindra större mängder vätska från att tränga igenom till undergolvet. Det ska mycket till för att det ska hända mitt på ett golv om brädorna är fästa vid varandra som de ska och undergolvet inte är alltför ojämnt, men större mängder vätskor kan till exempel leta sig fram till golvytans yttre kanter.