Kakel

Högkvalitativt kakel från de bästa fabrikerna

Kakel är ett slitstarkt och mångsidigt material vilket gör det till ett självklart val när det är dags att renovera bland annat badrum, våtrum eller kök.

Vi på Norrkakel i Östersund är din lokala återförsäljare av högkvalitativt kakel. Hos oss hittar du ett brett och noga utvalt sortiment från de bästa leverantörerna. Tack vare detta kan vi erbjuda dig stor variation när det gäller färg, form och stil.

Vår personal har mångårig erfarenhet av att välja rätt kakel till varje projekt och kan guida dig genom alla valen som du behöver göra. Självklart kan vi även förmedla den bästa kakelsättaren för uppdraget.

Har du frågor, fundering eller vill ta del av hela vårt sortiment samt tjänster? Välkommen in i vår butik i Östersund eller ring oss på 063-21 300.

Skillnad på kakel och klinker

En av de vanligaste frågorna vi får är “Vad är egentligen skillnaden mellan kakel och klinker?”. Det korta svaret är att kakel bara kan sättas på väggen och klinker på både golv och vägg. Plattornas egenskaper varierar däremot och vilka plattor som passar sig bäst till en specifik situation beror på en mängd olika aspekter.

Högkvalitativt

Rätt kakel till varje projekt

Slitstarkt

Är du intresserad av att köpa kakel?