Kakel

Besök vår butik och hitta rätt kakel i Östersund

På Norrkakel erbjuder vi ett brett sortiment av högkvalitativt kakel i Östersund. Vår eminenta personal hjälper dig från att hitta det rätta kaklet att köpa, till förmedling kakelsättare som hjälper dig utefter dina behov.

Kakel kan användas i princip vart som helst där det egentligen bara är fantasin som sätter gränserna. Det är inte så konstigt att det är ett så populärt alternativ i många badrum, våtrum och kök.
För ett likväl snyggt som korrekt slutresultat enligt dina förväntningar är det viktigt att välja både en professionell återförsäljare som säljer kakel av hög kvalité, samt en skicklig plattsättare med kompetens och erfarenhet. När du handlar kakel hos oss kan vi förmedla den bästa plattsättaren för uppdraget. 

 

5 anledningar att välja oss på Norrkakel

Vi är lyhörda, kreativa och kan bemöta de flesta behov och önskemål vad gäller kakellösningar – oberoende av omfattning.
Med lång erfarenhet har vi koll på marknadens bästa alternativ vad gäller kvalité. Därför vet vi exakt vad vi ska erbjuda utefter de unika förfrågningar och önskemål vi bemöter.
Vi erbjuder ett brett sortiment av kakel i olika stilar och färger. Kort och gott har vi något för alla smaker.
I vårt sortiment hittar du kakel från några av marknadens ledande leverantörer som är moderna och progressiva. Därmed passar de bra in i vårt koncept med den höga och hållbara kvalitén som de står för.
Skulle du behöva hjälp av en kakelsättare, så har vi några hantverkare som vi varmt kan rekommendera för slående resultat. Vid behov hjälper vi dig alltså mer än gärna att förmedla rätt kakelsättare för uppdraget.

Vill du veta mer?

Om du är intresserad av att veta mer om vårt sortiment och hur vi kan hjälpa dig på bästa vis – tveka då inte att ta kontakt med oss.

Titta gärna förbi i vår butik så kan vi prata mer om just det behov du står inför och vad vi har att erbjuda.