Klinker

Köp klinker i Östersund hos oss på Norrkakel

När du behöver hjälp att hitta rätt klinker i Östersund är det oss på Norrkakel som du ska ta hjälp av. Vi har lång erfarenhet och kan hjälpa till med allt från idé, rådgivning och planering, till förmedling av den rätta hantverkaren.

För att slutresultatet ska bli så snyggt som du föreställer och förväntar dig är det av stor vikt att du väljer en seriös och kunnig aktör, men också en professionell plattsättare som står för hög precision och materialkunskap. 

Låt oss berätta mer hur vi kan hjälpa dig.

 

5 skäl att vända dig till Norrkakel när du behöver klinker

Ett lyhört och kreativt gäng. Att hjälpa våra kunder att hitta rätt, tänka annorlunda och lotsa dem till den bästa investeringen är något vi är alltid kan bemöta, oberoende av behov och önskemål vad gäller klinkerlösningar.
Erfarenhet och branschkoll. Tillsammans har vi lång erfarenhet och bra koll på de bästa alternativen vad gäller kvalité. Av den anledningen vet vi exakt vad vi ska erbjuda utefter de förfrågningar som vi tar emot.
Omfattande sortiment. Vi erbjuder ett stort urval av klinker i olika färger, storlekar och stilar. Kort och gott – vi har något för alla smaker.
Kvalité och hållbarhet. I vårt sortiment hittar du klinker från marknadens ledande leverantörer som är progressiva och moderna. Den höga och hållbara kvlitén som de står för gör att de passar bra in i vårt koncept.
Kan rekommendera de bästa hantverkarna. Skulle du behöva hjälp av en hantverkare, så har vi några varma rekommendationer vi gärna delar med oss av för slående resultat.

Kontakta oss för ytterligare information

Vill du veta mer om vårt sortiment av klinker och hur vi kan hjälpa dig – tveka då inte att ta kontakt med oss. Kom gärna förbi i vår butik så kan vi prata mer om det specifika behov som du har och vad vi har att erbjuda dig inom kategorin.